Infants i Adolescents

Donem als infants el suport d’aprenentatge, cognitiu i emocional que necessiten, i acompanyem a les seves famílies en aquest camí.
Des d’una mirada integral, amb un equip multidisciplinar.

fil
COM HO FEM?

ESTIMULACIÓ COGNITIVA​ i I.D.E.A

(intervenció en dificultats específiques de l’aprenentatge)

A través de materials manipulatius i vivencials, oferim als infants i adolescents les eines per potenciar les funcions cognitives i l’aprenentatge, per tal d’assolir les competències bàsiques.

I ho fem partint dels centres d’interès amb materials totalment personalitzats i adaptats a les necessitats de cada infant i adolescent i potenciant els processos cognitius.

sandplay

SANDPLAY i TERÀPIA DE JOC

Els infants estan molt connectats amb el seu món intern que és simbòlic i intens. Per això moltes vegades pateixen però no ho saben expressar. Les teràpies parlades reactiven aquest patiment i fan que es tanquin.

Amb Sandplay Therapy i la teràpia del joc, l’infant fa el que millor sap fer: jugar, connectant-se amb allò que li és més essencial. El joc és el llenguatge i les figures són les paraules que donen informacions molt valuoses de l’infant sense que ell hagi de patir.

EDUCACIÓ RESPECTUOSA

L’educació respectuosa és una actitud, una manera de relacionar-se des del no judici i des del respecte als processos individuals, posant al centre a les persones i les seves necessitats.

 A través de l’educació respectuosa afavorim que tant els infants i adolescents, com les seves famílies, se sentin relaxades, acollides, vinculades, i acceptades. I gràcies a la reflexió i al diàleg constant entre l’equip multidisciplinari de Fil d’Ariane, podem assolir els reptes i caminar cap a una societat més inclusiva i respectuosa.