LOGOPÈDIA I TERÀPIES

Logopèdia

Oferim un servei individualitzat de logopèdia, amb una mirada integral, a través de la qual, a més de treballar continguts específics del llenguatge i la comunicació, treballem la part emocional, creant un espai segur i confortable, on l’infant pugui desenvolupar totes les seves competències i assolir les dificultats, construint alhora, un bon concepte de si mateix/a i reforçant l’autoestima. Utilitzem material manipulatiu i vivencial, personalitzat i específic per adaptar-nos a les necessitats d’aprenentatge de cada infant.

Teràpies

A l’hora d’enfocar l’estratègia terapèutica, treballem amb una visió oberta i interdisciplinar. Disposant de diverses tècniques i enfocaments, mirem d’atendre cada persona individualment per detectar quines són les seves necessitats, desitjos i característiques, alhora de dissenyar una línia d’actuació. Aquesta línia no sempre és una línia recta, sinó que sol anar girant en funció del desenvolupament i els progressos de la persona i es va construint conjuntament entre ella i el terapeuta. Tal com cada persona és diferent, cada procés és també diferent. Dit això, si que tenim un conjunt de mètodes i tècniques generals en les que confiem més per treballar, que posteriorment es poden anar desgranant i especialitzant a mesura que avancem pel camí. Tenim com a punt de partida la psicologia humanista i l’enfocament de la teràpia Gestalt, però també podem treballar amb mètodes cognitius, psicoanalistes o constructivistes. Oferim el servei tant als infants que viuen en la complicada situació d’integrar-se en la societat amb dificultats afegides a les que poden tenir altres, com als familiars i cuidadors d’aquests, que a vegades se senten impotents i cansats degut a l’esforç que fan per acompanyar-los, educar-los i tenir-ne cura. Modalitats de treball:
  •  Tallers grupals: treballant conceptes generals portant-los a com ho viu cadascú-na i aprofitant el poder de l’efecte mirall.
  • Teràpia individual: tractem en detall les necessitats de la persona i el que hi ha en cada sessió. Per adults, adolescents e infants.
  • Teràpia de parella/familiar: acompanyant a les persones per aclarir les llums i ombres de la seva relació i posant de manifest sistemes de comunicació i patrons de conductes inconscients que no funcionen.

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | COOKIES
2018 ©Tots els drets reservats.  Disseny web: Mikado Comunicación