PROJECTE FUTUR D'ESCOLA INCLUSIVA

Adreçada a infants d’infantil i primària,  amb i sense diversitat d’aprenentatge.

Un espai educatiu en horari escolar, on un equip de professionals qualificats (logopedes, mestres, psicomotricistas i terapeutes) atenem, de forma integral, cadascuna de les necessitats educatives, cognitives i emocionals dels infants i les famílies, facilitant les eines i el suport que cadascú-na necessita. 

És una escola creada específicament, en un model inclusiu, que atén a tot tipus d’infants, en un entorn de respecte, on la diversitat i la diferència, són una font de riquesa, que nodreix d’experiències positives tant als infants com a les famílies, per fer camí, cap a un entorn més inclusiu i respectuós.

Fil d’Ariane és una relació educativa entre famílies, infants i professionals, basada en el respecte i l’acceptació per la persona i les seves necessitats, entenent l’educació com un compromís per entendre i ajudar a l’infant a desenvolupar-se en totes les seves dimensions.

Ho fem en el marc d’una educació viva, acompanyant des del respecte als ritmes individuals de cada infant, a través de l’aprenentatge vivencial i vinculat a l’emoció, partint dels centres d’interès, de tota experiència que estigui motivada intrínsecament, i proposant activitats que englobin les dimensions psicomotrius, cognitives, emocionals i socials.

L’escola està a la comarca del Maresme, a Alella, en un espai preparat per atendre totes les seves necessitats de moviment i d’aprenentatge. Creant un ambient on l’aprenentatge impliqui descobrir i explorar l’entorn natural-social.

Amb materials adaptats, on l’infant pugui desenvolupar-se en totes les seves dimensions, per tal d’assolir competències bàsiques. Un espai on poder ser, lliures de judici, on l’aprenentatge és dona de dins cap en fora, en un ambient cuidat i respectuós.

AVÍS LEGAL | POLÍTICA DE PRIVACITAT | COOKIES
2018 ©Tots els drets reservats.  Disseny web: Mikado Comunicación